Skip to content

Wijnbeschrijving

 

Fehér Cuvee – 2015 Een frisse wijn van verschillende Rizling soorten, gemaakt zoals ze door elkaar staan op de wijngaard. Verrassend goed bij een pittige blauwe kaas en gerechten met pittige smaken. Ook een fijne wijn om te drinken tijdens een borrel met wat hapjes en een salade.
Zöld Veltelini – 2015 Je kent deze misschien als Grüner Veltliner, hier een volle gulle witte wijn (deels vergist op barrique) die zich goed laat combineren met allerlei gerechten met sterke smaken. Probeer ‘m ook eens bij gerechten uit de Aziatische keuken.
Rosé– 2015 Meer dan een Rosé! een Karaktervolle rosé van de Kékfrankos druif. Mooie wat donkere kleur, fris, levendig met een bite. Je proeft kersen en aardbei met framboos.
Ballada (Syrah – Kékfrankos) – 2015  Zwart en donkerrood fruit, tikje vanille en licht kruidig en peperig met rijpe tannine.
Kékfrankos – 2015 Donkerrood fruit van rijpe kersen en soepele tannines (50%  5 maanden op gebruikt hout en 50% op RVS). Onze wijn om lekker door te drinken, zowel jong als gerijpter.
Regeló (Kékfrankos Special) – De 2015 is deels gerijpt in een nieuw houten vat en deels in een gebruikt houten vat. Je proeft rood fruit, kersen, laurier, en een beetje  chocolade. Nu drinkbaar maar kan zeker jaren mee.

Terug naar bestellen voor vrienden